Lite bilder från igår

Jag har inte skrivit på jättelänge juhe. Issa har liksom skrivit tvp ggr i rad. Och det säger inte lite, det. Ingen orkar skriva. Jag har redigerat Issa bilder och dessa två. Heeh, så jag har ingen gruppbild i jpeg.

Söta små är de.





// Alicia

Fotoo!!

Idag var det fotografering, det var kul och vi fick några fina bilder. Jag har jätteont i mina fötter eftersom jag hade på mina platåskor och vrickade fötterna 5 gånger *IQ-befriad*. Det var Issa som sa till mig att ha på mig dom så det är egentligen hennes fel *Morr, morr* nej men jag får vila dom så blir det nog bra. Har nu fått årets första myggbett på knäet efter träsk besöket och det kliar faktiskt inte så mycket, mycket imponerad. Ska snart köpa en söt Monki kjol och en supersöt Monki tröja yaay, tillsammans kommer deet kosta 350 och nu har jag 120 så jag får spara lite. Nej, nu ska jag ta och lägga mig så jag över huvud taget orkar upp imorgon.
Mata ne~

Jag måste också plugga!

Blev precis klar med spanskan och ska börja med So:n. Har något svårt att skriva nu eftersom jag har en råtta som vägrar släppa eller gå från min arm. Har äntligen hittat min Kent skiva HAPPINESS!!! Sitter och lyssnar på mannen i den vita hatten, mycket bra låt.Väntar fortfarande på min switchblade symphony skiva som ännu inte har kommit från CDON!! Jag blir fullkomligt galen! Nej nu måste jag fortsätta plugga. Juste jag måste ta med mig Georgia boken till skolan imorgon också. Får inte glömma, skriver det nog på handen.
Mata ne~


Jag måste plugga

Men drygar ut tiden och skriver i bloggar istället. Hu-waaa.


// Alicia

någon som kommer ihåg mig??

jag har varit magsjuk och kräks. det är inte kul. men nu är jag frisk och snart måste jag gå men jag ska skriva lite först.

igår och imorse red jag. det gick jättebra!!!
igår var det käck och han gick jättefint. ='D typ sådär långt och lågt som man vill att hästen ska gå. vi hade vår jättekonstiga vikarie. hon är jättekonstig seriöst, men hade en av sina normalare stunder just under vår lektion.

imorse red jag jack <3 <3
han var jättefiin, och lugn och det kändes bra jag fick ganska mycket bröm av åsa.
fast mest tjatade hon om att lillfingret inte var under tummen utan spretade lite.

men nu är det roliga slut för jag är tvingad till att vara med på ett paddelläger på den andra värdelösa stranden av mälaren.
mamma kommer snart och hämtar mig med bilen.
det tar typ en kvart att paddla dit och en timme att åka dit med bil.
julia slapp undan av någon konstig anledning.
fast jag behöver inte sova där eftersom hela huset är fullt med mögel och jag är allergisk.
men nu måste jag nog gå.
jag ska hinna äta lunch innan mamma kommer.
fast hon har nog inte ens åkt därifrån.

i'm away laughing on a fast camel


It's your birthday tomorrow, i'm supposed to know, yez i'm


Smörblommor är söta, ja.
Idag har jag mobbat halva min klass, klarat ett franskprov, lyssnat på creep med jesper, snurrat mitt nikon-nyckelband, varit och fotat i vinstagård, ritat ett träd, funderat, lyssnat på en hund som vovvade, ätit glass med bränd chokladsås, disskuterat kent med rickard, druckit vatten, kollat igenom lite pang i bygget-avsnitt och en massa annat.

imorgon fyller sötaste kusin Lia år!

Tunnelbana

Men jag som uppdaterar igen, nej nu får faktiskt andra sätta igång också.

Jag har varit på friskis. På tunnelbanan kom en full typ och satte sig framför mig. Han luktade usch och öppnade en öl. Och så frågade han en massa frågor men jag ignorerade honom. Då blev han typ sur och började stirra på mig med tomma och ofokuserade ögon. Det var lite läskigt. Aja. Sen glömde jag bort det när jag väl var på Friskiiiis. Där filmade de passet för att se till att det höll hög klass.

Jag vill göra något i helgen. Men ingen kan. Hu!

Fula bilder på den här bloggen, oke?


// Alicia

Teknikdag

Hej holidayzzz. Nu ska jag till skolan och ha prov. Sedan är det teknikdag och jag vet inte varför jag går på den eftersom det ändå kommer gå dåligt för mig.

Jag har inga hjärtformade marshmallows kvar och nästan inga såpbubblor kvar. Alltså måste jag fylla på Molly Moon förråden. Petula skulle inte vara stolt över mig för jag har inte ens några chokladkex.

Den här mikrofonen fotade jag åt min prao.


// Alicia

Spanska glosor

Sämst statistik idag men jag ska inte säga hur dålig. Det är inte så konstig, det enda som skrivs på bloggen är om statistiken. Som om den vore det minsta viktigt. EH.

Jag lär mig glosor. En glosa var tionde minut eftersom jag håller på att uppdatera bloggar och kolla på bloggar samtidigt. Inte bra. När det gäller språk prov har jag fått en dålig ovana att alltid plugga dagen innan. Jag ska sluta med det i nian, ja.

Jag gillar inte den här bilden heller. Den får mig att tänka på de äckliga bilderna på plakaten. Ett inlägg med bara en massa text ser tråkigt ut så jag gick in i någon mapp och tog första bästa bilden. På folk som skrek.


// Alicia

En idiot som jag

Godmorgon bloggen!
Igår tjänade jag 500 kronor på att sitta på en pall och idag är det torsdag. Hann inte plugga franska igår så det får bli hårdplugg idag = ingen jogging ikväll. Tråkigt.

Elevråd igår, hehehehe. Vi vet vad vi tycker.

Redigering à la 2004



Nej, som sagt, 9-10-åringar ska INTE redigera bilder. Men jag var scout. Det var duktigt. På den här bilden är jag faktiskt lite lik Sanna med. Även fast den är sönderredigerad.

// Alicia

We swear to shake it up if you swear to listen

Jag har blivit tillsagd för att jag bloggar för lite.
Men kom igen, 5 pers! Det var 32 stycken i förrgår typ, men 5 idag.
Jag skulle gärna vilja veta vilka fem personer som gillar att läsa det här.

Och nu dödar Fia mig. För jag måste säga att jag är intressant. Men det är jag inte.
You know i love you, egentligen.

/Sanna

Hej grå dag

God eftermiddag.
Har pluggat franska hela eftermiddagen och kan typ ändå inget.. Aja, provet är ju inte förrän fredag så det fixar sig nog.

Ikväll väntar gym med Issa, Sanna och Hedda och sedan Nälstaskolans dag. Blir mysigt, hoppas vi.

Idag i skolan dissekerade jag och Emma ett koöga. Det var äckligt, allt jag kunde tänka på var hur otroligt ont det skulle göra om ögat satt på mig. Någon tyckte att vi skulle dissekera människoögon, för de var coolare. Eh, oki!

MANDO DIAO är söta och min läxhjälp. Tackartackar.


ALiLiLi

Finfint.

Äta müsli är vad alla borde göra och sen gå till Friskis med mig. World Class verkar läskigt. Friskis är bra. Jag har inget att skriva och statistiken går ner. Men, vad göra. Vi kommenterar ju inga bloggar.

Jag ska bara påminna Sanna om en bok också. Som jag ska läsa men jag vet inte vad den heter.

// Alicia

Hade tänkt alla tankar ändå

Och långsamt glömmer man bort allt, också glada dagar och deprimerade. Jaha. Det var en bra dag, så blev jag lite deppig på eftermiddagen vet inte varför men allt kändes så meningslöst och onödigt och "vi ska ju ändå alla dö". Det blir så där ibland. Typ..

Hm.

Kom hem, såg ett avsnitt Robinson och la in franskglosorna. Då kändes det lite bättre. Sen kom pappa hem, ännu lite bättre. Sen la jag upp en bild på fotosidan.se och det blev nästan bra. Och nu har jag chattat med Alicia då blir man glad. Jaha. Dåså. Nu är jag hungrig.


heheheheheheheheheheheh

Han fångade sparken med huvudet

Jag hittade just ett gammalt, gammalt word-dokument (hur stavar man det, särkskrivning?) som jag tror jag skrev hur jag skrev när jag var 12. Aw.
Det mest irriterande är att jag var bättre då än vad jag är nu...

Och jag har fått ett konstigt mail från den där tjejen i Montana som pratar med mig, är det normalt? Tänk om hon inte är en tjej i usa utan en pervers gubbe i en vit skåpbil?
Fast varför skulle han intressera sig för en tjej på andra sidan jorden?
Hm.

Emma och jag blev riktigt djupa på hemvägen från issa där vi lekte med råttor (hedda) och raderade gamla sms (jag) i nån slags konversation om aggressioner och dåligt självförtroende. Vi skulle kunne bli deltidspsykopater.

Eller är det psykologer?

/Sanna


HEEJ

En dag försent. Jag är så sen av mig. Men det var en fin dag. Det borde ha blivit en regnbåge men det blev det inte. Det hade blivit fina bilder - regnbåge och en stor ballong som jag inte lyckades knyta. Picknick och sedan gick vi in och kollade på alla smarta barn som egentligen inte var så smarta. Hedda hade min kamera nästan hela dagen. Det slutade med att alla typ sprang efter varandra i en cirkel. Gullith.

Från vänster: Hedda, Sanna, Emma, Sofia med kaka.


Jag hade massa fler redigerade bilder men de vill inte laddas upp. Suuurt.

// Alicia

De säger att jag varit trasig, det kanske jag har varit. I imperfekt.





1. Emma med skitgulligt paraply. Självklart måste hon vända bort huvet på alla bilder.. Det är tråkigt - Foto Sofia
2. Hedda med superballongen som sprack bakom staketet. Läskigt - Foto Okänd
3. Sanna dricker Alicias hallonsaft - Foto Sofia
4. Aliiiiicia får ett paraply över sig - Foto Sofia

Det regnade och var sol, om vart annat. Det går inte att få in fem tjejer under ett paraply med texten Noga Utvalt. Nej, för det är faktiskt omöjligt.

Sen stack Emma till någon onödig gympasak och sen gick vi in för jag blev allergisk. Jag och Alicia fastnade framför datan, kommenterade och kritiserad fotobloggar medan Sanna och Hedda lyssnade på Paramore och sånt.

Det här var en bra dag. Nu ska jag städa & tänka ut vad jag ska göra imorgon.

Nu ska vi skriva nåt fyndigt här....

Heeej bloggen...
Vi är söta och skriver. ´Jag är bara skrivare. En skrivare som heter Hp loserlaser. Alicia... har inget att säga. ja! enterenterenterenter

Idag! Hahaha, haaar. Vi. Ätit. Piknick, fast det började regna så vi fick mysa lite under ett paraply, det var lite mysigt sädär.. Sen gick alla.
Och jag kan inte se bilder på min dator. För det måste vara rått. RAAAOWWW.
Nu kollar hedda på  min super söta hon har inte krokig rygg längre, utan en rosett i håret.
(Sanna skriver allt vi säger)
Åh det gjorde jag också!
I 4:an. Det tyckte jag var roligt att reta min syster med. (Sofia upprepar allt.)

Eh, det blir inte så roligt inlägg utan bilder men sanna vill inte ringa sin pappa. LLAARRSSS <333!!!
Jag är lite allergisk i ögat.. och... nu är det ugly betty. och nu har hon söta kläder.
Är det svergies smartaste barn??
Alicia tycker Sanna ska va med där med sina låttexter.

Nu var tydligen Sveriges smartaste barn så himla intressant så alla gick, vi ses. TTFN

/San, Soph, Hedds and Al.

Ja det var vackert

Goddag bloggen.
Idag var det dåligt väder, det regnade och jag har spinnat i en timme och dog. Sen kom jag ut och det var soligt och bara några moln och söta solgula maskrosor.

Så nu kan vi ha picknick i alla fall, på Sannas tomt tydligen. Jag pratade med henne i telefon det har jag typ aldrig gjort... konstigt nog. Ja så nu ska jag leta igenom mitt kök efter något att äta på picknick. Och duscha och byta om till rosa klänning.

pusspusspuss

NOOOOOO

Ghhhaaaa jag ska snart åka till dumma kyrkan medans alla andra ska på en söt prickig picknick. Eftersom jag nu är sur lyssnar jag på Mindless Self indulgence med Issues. De som inte vet vilka dom är borde verkligen titta (lyssna bara inte för mycket på vad dom sjunger  ^_^ ). BLÖÖÖ Jag kommer att lägga upp bilder sen också men måste komma på hur man gör först! F**k måste åka nu!


Sometimes its impossible to see

Hihihihihi imorgon är det picknick. Jag ska ha in illrosa klänning med miljoner vita prickar och eh.. jag minns inte hur den ser ut, har inte använt på ett år. Skolavslutning i sjuan. Vad liten jag var då. Awawwawa.

Jag ska dricka saft, äta jordgubbar och fotografera. Fast jag gillar ju inte jordgubbar typ. Juudå. Om de är goda och svenska (nej jag är inte rasist, eh, men svenska jordgubbar är miljövänliga och bra.)

Har precis sett lite av Da Vincikoden. Den var väl helt ok, men att man håller på att somna i soffan är ett tecken på att man har gått runt alldelles för mycket under dagen och borde sova.


& Thorhildsplan är sötaste tbanan.

LÅNG OCH UTFÖRLIG BESKRIVNING AV MIN DAG, KOPIERAT FRÅN MIN BILDDAGBOK.
(inte så viktigt och kul men ni som har tråkigt kan ju läsa)

Dagen började med kramp i vaden, eh det blir så bara för att jag vet inte.
Sen åkte jag tvärbanan till Hammarby Sjöstad och satt i en datasal i fem timmar = fotokurs. Vi lärde oss photoshop men jag kunde allt. Lite synd, men kul ändå.

Sen åkte jag hem. Tvärbana, tunnelbana, buss.

Kom hem, åt mackaroner. Sen plingar Emma på dörren och ska låna en skiva till mig, men jag har redan fått den och hon följer med till centrum där vi träffar Alicia och letar efter närbildslinser & mellanringar till min kamera. Men nej, det finns inte i lilla Vällingby. Alicia säger att hon vet en bra affär på Fridhemsplan. Go for it, vi åker in till stan.

Alicia hittar inte, men det gör inget för i blåser såpbubblor, fotograferar en blå himmel med små lätta moln och hoppar på fruktkartonger.

Hittar en grön park med gräs och söta träd. Sitter där ett tag. Går gator fram. Frågar tanter om hur vi hittar till vattnet. Det är långt bort, men vi kommer fram. Fotoaffären är stängd, stängde innan vi ens bestämde oss för att åka in till stan. Jaha. Fotar vatten och fina broar, börjar inse att vi inte hittar tillbaka. Vandrar till Torhildsplan. Fotar, hela tiden. Så det tar tid.

Nu är jag hemma.




I hoped for change, but still I feel the same

Jag sa ju det, kolla själv. Vem är det som bloggar?
I alla fall, bra Emma!! Ett inlägg! (YY)

Idag har man ju varit duktigt och uppdaterat sina kunskaper om sveriges sportvärld. Fick ju en chock i måndags när de sa att det var hockey VM!
Och jag måste vara den enda människan på jorden som inte vet vad svininfluensan är??

Så jag har sett SM finalen in handboll.
De blåa och svarta vann... tror jag.
Och nu sitter jag här med tinitus på grund av blåa klacken och en störande finsk kille som vände sig om och frågade:
"Stör jag?" var tredje sekund.

Och idag klippte jag sönder mina skor och lärde känna lite nya människor. BRA SANNA! Ett kliv uppåt på den sociala stegen...

/Sanna


Upprepningar

En fortsättning på Sofias inlägg, ungefär.

Vi hade det fint.

Berit var med. Hon var inte alls vit utan grön. Men det syns lite.


Soet Emma!


Awie, också söt! Såhär glad blir man om man får en kartong av en gatuförsäljare. Sofia.


Finfin Sofia-kamera.



Imorgon är det picknick och jag har inget prickyyy.

// Alicia


by request

shui! 
Tydligen har alla andra redan skrivit massa inlägg så nu måste jag nog skriva ngt.

Så, låt mig introdusera mig själv ..

Emma Maria Sandén heter jag som skriver och jag bor där körsbärsträden blommar!
(har alltid velat skriva det *tihi*) 
Är 1.68 meter över havet, snart 15 vårar fyllda och har skostorlek 38.
På pappret ganska normal, typ.

vad mer då ?
Har fräknar, gröna ögon, muskliga lår, ett stort musikberoende, typ bra betyg, en grön cykel, likbleka ben, urusel kondition, *drar efter andan* absolut ingen stavningskompetens, en gammal ipod, en lillasyster, en mamma, en blommig klänning som jag nästan aldrig vågar använda, en pappa, en stor svullen fotknöl atm..  och när jag var liten var mitt hår blont.     

När jag inte är i skolan eller med folk jag tycker om spenderar jag mycket tid i en svettig gympahall någos stans i Stockholm och tränar truppgymnastik tillsammans med Brommas andra galna gymnaster. I sommar beger vi oss till Italien^^
 
Så, det får räcka för nu... 

Förälskar oss i en blå himmel, söta såpbubblor, lysande solar och vackra kameror









1. En finfin bro! - Foto Sofia
2. En sötsöt Alicia - Foto Sofia
3. Sofia och Alicia med kamera och såpbubblor. Sammanfattar dagen rätt bra - Foto Emma
4. Sötsöt Emma i 70-tals solglasögon - Foto Sofia

Men fotoaffären var stängd.

Would you kiss the sun goodbye and give your life to never die?

Var sjuk i fredags men mår bra igen YAAY. lyssnar nu på Xandria och har en sovande Nemi i knäet. Vill göra något med alla men kan inte eftersom jag har dumt heldags kyrkomöte imorgon. *Suck* Jag orkar inte vara där hela dagen! Någon som vet någon bra ursäkt att gå tidigare? Jag har verkligen inte något speciellt att skriva om för tillfället men ville bara snabb-uppdatera. Förresten, jag fick en flaschback när jag såg bilden på mig och sanna. När jag gick i sexan brukade jag lyssna på ett band som heter the darkness och haha jag tyckte att jag liknade sångaren på den bilden (han är kille).
Ojoj nu vaknade råttan och är sur.

Mata ne~ (japanska och betyder vi ses) /Bella


Idag

Men vår lilla blogg ska inte försvinna. Den är ju nästan redan mer besökt än min. Ni som inte skrivit än, skriv!

Att göra idag:
1. Köpa objektiv om det finns på Media Markt om det finns till ett fördelaktigt pris
2. En modevisningsgrej
3. Sofia och jag ska till Expert och kolla på fotoprylar och sen ska vi typ fota bubblor eller så

Bra dag!
Wihi.

En halv ballong.

Canon EOS 1000D+18-55 mm kitobjektiv

// Alicia

När du släcker upp natten



Sånt Sofia gör på fredagskvällarna.

Ett ytterst intressant inlägg om maskars inälvor och Ian Fairweather

Jag kollade nyss på ett svt program om Ian Fairweather. Det var intressant. Han var intressant. Och lite halvskum som fick för sig att göra massa konstiga saker och han hade hallucinationer. Han var en konstnär. Jag kan förstå att alla inte är så väldigt intresserade av Ian. Men, du skulle bli om du såg det här svt programmet. Jag är övertygad om att man kan bli intresserad av allt, bara det är framställt på ett bra sätt. Jag skulle säkert kunna bli helt fascinerad av maskars inälvor.

En av Fairweathers tavlor som han målade på tidningspapper och i en hydda med jordgolv. Han var annars en väluppfostrad engelsman. Tror han dog 1974, eller 76. De sa det ju bara en gång så det är inte mitt fel att jag inte vet exakt men ingen bryr sig ändo.


// Alicia

Vi längtar tillbaks, till allt det där vi ljög om att vi gjorde



Jag gillar denna bild. Fast skärpan ligger på de två små grässtråna utan mening. Det är fint ändå. Somrigt.
Det randiga är mitt ben. Eller mina leggins.

Imorgon ska jag på fotokurs. Näst sista gången. Dessutom har jag precis blivit rik. Aktieutdelningar = pengar. Tur att man har en rik farmor som gav en massa tråkiga aktier när man föddes. Detta skall investeras i mellanring och närbildslinser, tackartackar.

Nu är jag hungrig. Jag är hungrig hela tiden nu. Fast jag äter jättemycket i skolan, folk kan intyga. Ändå blir jag hungrig klockan fyra. Det är konstigt. Halva tallriken grönsaker, sen kolhydrater och lite protein. Det är ju rätt, till och med.

sOFiA

lite om mig :)

Hej allihopa! första inlägget från mig isabell men för att skilja oss isabelle och isabell åt så kallas jag för issa.
Jag är 15 år gammal som typ alla andra som skriver här. mina intressen är att måla, designa kläder, vara med kompisar och lyssna på musik (helst marilyn manson). har också ett eget kädmärke (halooween) som jag försöker updatera med material och modeller så gott jag kan.

finns inte så mycket att säga, har idetorka och behöver sticka lite nu.

 tjolahopp!

//issa

Pushing and pulling me down

Nu har det kommit upp en ful bild på mig.
HELVETE FAN.
Får man svära på internet? Kommer det här förfölja mig när jag blir stor och ska skaffa jobb?

Jag är iskall. Har suttit utomhus och snackat i telefon i en timma bara för att vi ska komma fram till att vi är precis där vi började...
Beslutsinkompetens.
Och jag har fått ett mail från min farmor, trots att hon är ett digitalt analfabet. Det påminner mig om när vi satt upp i Lappland och googlade farfar och fick fram sökresultatet:
Köp Farfar billigt, bra pris och leverans.

Vad har jag gjort idag? Haft skavsår... Igår skrev jag på min hand i alla fall, såhär fint blev det:

En massa text som min lärare trodde var en tatuering. (Det är låttexter för er inkompetenta)
OCH JA JAG SYFTAR PÅ DIG!

Alicia och Fia, säger ni någonting om bildkvaliteten slår jag er. Det är bara min mobilkamera, just accept it.

/Det är jobbigt att jag måste skriva Sanna här och inte bara S eftersom Fia också heter så...

i-landsproblem vi har här...

Smått

Jag skulle skriva något. Så att vi kan komma med på "mest aktiva" listan. Om alla skriver två inlägg varje dag så blir det fjorton inlägg. Jag tycker det är rätt mycket. Men vissa av oss har inte ens skrivit lite om sig själva! Så nu tycker jag att alla borde göra det.

Skola. Issa blev sjuk när det var två lektioner kvar av dagen. Nyaa-Issa alltså. Så nu kan hon säkert inte vara med och picknicka och fota imorgon. Ble.

Nu har jag snart ätit en halv skål med chokladiga puffar. Det är nog inte så bra. Det blir väldigt chokladigt. Cholad är bra.

Åh jag gjorde nyss en jättestor såpbubble bubbla. Min kamera med objketiv hade nog fått plats i bubblan. Så stor var den. Disneys bubblor är allt jag har att säga om den saken.

Vad gör hålen i mina strumpbyxor?

Ja ni kanske har insett det nu. Sofia bloggar rätt mycket. Bara för att det är kul :D

Oki, jag ska berätta något läskigt. Igår vaknade jag halv fem. Av mig själv. Jag plockade upp mobilen och kollade på klockan när jag vaknade, 04:29. Imorse vaknade jag, kollade på klockan. 04:29. AAAAH.

Vad försöker min sömn säga mig? Väcka mig vid samma tid två nätter i rad. Att jag kommer dö den tiden? Att någotbra kommer hända den tiden? Att jag kommer bryta benet den tjugonionde april? Jag fattar inte. Det är läskigt. Eller så är det en lastbil som backar den tiden varje morgon. PIIIP PIIP. Inte för att jag har hört nått.. men ändå!

Det är lite obehagligt..


Jag måste sänka mitt iso. eh, förlåt alicia C:

Picknick

Jagvetvetvet att jag är dålig på att ta rätt kategori. Jag gissar på att det är Sofia som fixar det rätt åt mig hela tiden. Men nu är det rätt.

Jag tycker vi ska picknicka, med hallonsaft och bubblor och kameror. Någon som vill?


// Alicia

Som skuggorna från små lätta moln





1. Sofia och Bella - Foto Sanna
2. Sanna och Bella - Foto Sofia
3. Sanna - Foto Bella

En Grotta Till Bella

Hej jag heter Bella eller egentligen Isabelle haha men nu heter jag det. Jag tror egentligen inte att någon fattade det där men huvudsaken är att jag gjorde det, eller inte ändå. På min fritid brukar jag skriva en vampyrbok, lyssna på musik (för det mesta j-pop eller goth) jag är en stor pessimist när det gäller alla kyrkomöten som jag går på, jag är egentligen inte så pessimistisk. Jag har två enormt söta råttor, nemi och molly som faktiskt kan skriva på tangentbord..
Nemi säger:
oooooo7777777777777uu6cc ,uu
Molly svarar:
 b                8700g0k'ü7 8iucx7u7u9or48
Bella säger: ghaaa de förstör min dataa!!



//Bella

HOLLY IGEN!!!

IDAG KÄRA LÄSARE (IE INGEN) SAK JAG PRESENTERA MIG SJÄLV.

jag består av
3% galenskap
10% flum
5% pirat
5% alv
5% troll
4,5% sarkasm
1,5% autism
30% dåligt självförtroende
20% boknörd
20% hästnörd
3% fantasi
3% besserwisser

som ni ser jag verkar inte vara en så intressant person.
SÅ STICK HÄRIFRÅN INNAN JAG TRÅKAR UT ER.

mne idag har varit jätteintressant. INTE
vaknade åt fel håll och konstaterade att jag hade gått i sömnen.
det var läskigt. jag har aldrig gjort det förut.
bara skrattat i sömnen.

slöjd, matte (ska leta reda på boken!!) lunch, no, tyska, klassråd, so, SVENSKAPROV!!

JAG HAR FÅTT HÖGST POÄNG HITTILLS!!!
JAG FICK MER ÄN BADDE!!
men sen kommer sanna och få 60 poäng. hon som sa att hon hade 15 fel...

men jag kanske ska presentera mig lite mer...
jag är 15 år
(hahah)
jag gillar hästar, böcker, nya pennor och skrivblock, körsbärsblommor, att få sova, bärbara datorer, pengar, te
jag gillar inte: j, källare, snöslask... säkert nåt mer, massor
jag hatar: fjortistjerer som älskar twilight för att han-som-jag-inte-nämner-vid-namn är med, de som tycker att jacob är en idiot som präglas på renesmee, stationära datorer.
nu måste vi jämna ut det hä lite...
jag älskar:.... ingen(ting) än så länge.


det här är den enda bilden jag har på mig själv som inte ser ut som en egobild på megafjårtizz.
uh, nej tack.
men i alla fall.
jag ser inte ut så här nu. det var för typ två år sedan.
som sagt, enda bilden.

nu får mamma damp snart för att hon måste säga till två gånger att det är mat.

men jag återkommer...

Tillbaka till samtiden med Molly Moon

I am Molly Moon säger:

DET HÄR ÄR VIKTIGT

nej förlåt

det vAR DET INTE

Lillbrisen- skriv inte om det inte är viktigt säger:

haha ok

Det är jag som är Molly Moon. Och om ni inte fattar så kan jag förklara det igen.

Idag var jag ett troll. Det var riktigt skojsigt, en liten kille från Chile var jättesöt, Emma kan intyga och han hette Sebastian B. Jag tyckte det var kul, det med. Aa. Sen cyklade vi hem och jag skulle bara vila lite och sen ringa Emma, men jag somnade. Dåligt samvete. Men vi ses ju imorgon. Nu ska jag på grillparty med små tolvåriga, handbollstokiga killar. Det regnar. Jag kommer frysa. Ihjääl. Det vill ni väl. Er högsta dröm. Annars så finns det mango-te hemma hos mig. Och en bok om Molly Moon.

OCH GRATTIS ALICIA, DU SKA FÅ EN BALLONG.

Sofia C:


Det där sista är ett internt skämt

Det här kommer sluta med att Alicia och Fia tar över bloggen.
Bara för att de orkar blogga...
Och jag aldrig har gjort det förut.

Om jag skriver kommer det handla om att döda karaktärer och att inte kunna skriva.
Om Fia och Alicia skriver blir det foto.
Om Hedda skriver blir det om hästar, om Issa skriver blir det om råttor.
Om Emma skriver blir det om musik och om andra Issa skriver blir det om design.

OCH NEJ JAG HAR INTE FÖRDOMAR!

Det finns bra saker:
1) Jag har fått en egen länk! YEEY
2) Jag har tappat bort sladden till mobilen och behöver inte ladda upp en ful bild på mig själv.
3) They don't have poo in buddah-land.
//Sanna

Foedelsedag

Jag har fått barnboken nr 1. Artemis Fowl, tidsparadoxen! Så nu kan jag säga att jag har alla Artemis Fowl böcker igen. Annars har jag fått söta kläder, hallonsaft , lite annat smått och pengar till objektiv!

Åh. Jag gillar denna bloggen. Vill ta bort den andra bloggen. Jag menar, det är ju så mycket roligare om man är flera.

// Alicia

Det är två minusgrader ute

Zofiia

Godmorgon. Om detta var en normal morgon skulle jag precis ha vaknat. Men jag har redan varit vaken i en timme. Alltså är morgonen onormal (uschhhh). Jag ska leka troll idag. I skogen, på lågstadietsidrottsdag. Småfolk ska vi vara. Jag är stor har jag ju sagt. Inte liten. Och rätt trött. Och jag har ingen matsäck. Det är bra!!!


Nr 3

Jag ska också skriva en presentation. Fast jag vet inte vad.

Jag är Alicia, näst kortast och först i bokstavslistan. Jag ser ungefär ut som en 11-åring fast jag fyller 15 år imorgon.
 Jag gillar allt som är sött. Rosetter, prickar, kameror, vaios, bloggar, ordet sött som jag använder alltför ofta, blåa elefanter, blommor och ja, listan kan göras lång på allt som är sött. Det jag ogillar är lättare. Ganska logiskt att jag inte gillar saker som är osöta. Jag gillar inte heller bollar som är hårda och i hög hastighet. Ser man en sådan är det bäst att gömma sig illa kvickt.

Jag kilar mest runt med min kamera om dagarna och kitobjektivet som man inte får använda för att det ju är jättedåligt. Fotar jag inte så redigerar jag bilder. Eller skriver på bloggen. Omväxlande va? Där emellan äter jag mat också. Musli med youghurt går att äta hur många skålar som helst. Bara så du vet.

Underifrån, jättefint. En helt oredigerad bild, för en gångs skull. Nej jag ska inte prata om sånt. Det här är inte en fotoblogg. Det är en sötingblogg.


Nu ska jag säga hejdå för mig. Hoho då.

// Alicia

Bara söta saker man ser

Sofia igen. Du minns mig.

Jag kanske skulle berätta att jag gillar att fota också, eftersom det är mitt enda intresse. Förutom ballonger, musik och läsa då. Jag fotar med min Nikon D80 som jag tycker väldigt mycket om. Den är söt och fin och bra. Japp.


hihihihihi.


Oh star, fall down on me...

EY PÅ ER.
Andra bloggaren nu då!!
Eller nej, jag har resan skrivit ett inlägg, det första. Och Hedda också... MEN AJA.

Jag heter Sanna, är kort och galen.
Lite kort om mig då kanske. Eh.
Men har jag sagt att jag är en intressant person eller? Nej juste. Okej, jag känner att jag inte har något intressant att säga alls faktiskt.

Vad gör jag egentligen? Jag läser! JA DET GÖR JAG. Och det står jag för!!
Inte lika mycket som Hedda då, holly vinner... gärna "Tillsammans är man mindre ensam" världens bästa bok.
Och så lyssnar jag på musik, precis som Fia för jag har inget eget liv...

Men bara Paramore. Bara Paramore och massa annan musik, men de är bäst. (Tyst Fia)

Och så skriver jag, och det står jag för ibland. Eller, varje dag... och det kanske inte är ibland.

Vad snackar jag om? Absolut ingenting. Förlåt och hejdå.

kan du några fler svåra ord?


Hej du! Det är Sofia. Vällingbys största fjortis, emo, poppare och annat sånt där udda. Ja, det är jag. Jag är rätt kool. Kolla bara:

Jag är 15 år nu. Föddes 1994. Av min mamma. Då var jag jätteliten. Nu är jag rätt stor, typ längst i skolan till och med.


För det mesta är jag glad. Tänderna & ögonvitorna blev väldigt gula när jag drog upp mättnaden, så jag blekte dom i ps. Det ser verkligen naturligt och fint ut, eller hur? Åh, älska mina photoshop zkillz. Det är faktiskt jag som har gjort designen här på bloggen, även om Sanna & Hedda var med och bestämde allt typ. Jaa.. jag är oftast glad. Men inte alltid. Ibland hatar jag alla. Men bara när jag är sur. Som jag var typ hela hösten och halva våren. Men just nu är jag rätt glad.


Mhm, jag älskar ballonger! De är söta och runda och .. lätta! Japp, just nu har jag 11 stycken på mitt rum. Nej förlåt, 4. Men ändå.


jag lyssnar också mycket på musik. Just nu, kentkent. Annars The Cardigans, Mando Diao, Håkan Hellström och The Beatles. Kanske lite U2 också. Japp. Jag gillar musik, det är koolt. Nu måste jag skriva tills nästa bild har laddats upp.. Lala. Just nu lyssnar jag på Din Skugga, med kent då.


Ibland läser jag. Fast oftast inte modemagazin. Det är bara för de som.. jag vet inte. Men det är tråkigt och fult och man har ändå aldrig råd med nått.

Det var lite om mig, visst är jag kool?

Jaha, idag har jag varit i skolan. jag går i åttan. 8C.
Gick hem i regnet med Hedda & Sanna, vi frös ihjäl och kläderna var dygnsura. Mysigt. Sen drack vi te och åt mackor i mängder. Och lite mörkchoklad. Och gjorde en blogg. Denna då. Den är fin. Och jag gillar den.

Nu ska jag äta middag, PYTTIPANNA FOR THE WIN.

puzz, SOFIA.

NU SKA HOLLY SKRIVA NÅT JÄTTEINTRESSANT SÅ ALLA TITTA HIT!!

HMM...

...
JAG HAR INSPATIONS BRIST.
OCH DET HETER INSPATION, INTE INSPIRATION FÖR OM MAN SÄGER DET ÄR MAN EN TÖÖNT!!

KOLLA ÄR DET HÄR INTE JÄTTEINTRESSANT?!?!

KNAPPAST

MEN VET NI VAD DET SKITER JAG I!!!

OCH SOFIAS KNAPAR ÄR  KONSTIGA. JAG KAN INTE STAVA!!

sofia låter mig inte ha caps...
jag gillar henne inte.
och hon ser knappast ut som ett troll.
snarare en zebra.
heheh
nu är jag elak.
sofia påstår att hon kanske är ett zebra-troll. HAHAH.
jag är så rolig!!
inte.
sofia ska bli troll på heltid.

sofia tycker att jag inte ska skriva om henne men vad ska jag annars skriva om??
skryta om hur bra det gick på terränghoppningen i fredags. för det fick ju så bra...
jag är sämst i världen på att rida.

nu chattar jag med bahador.
och jag har konstaterat att jag måste gå hem och plugga till svenskaprovet.
sofia gillar att äta kaktusar och bodybutter.

men nu kanske jag ska sluta eftersom alla redan har somnat om de har läst allt det här.

1,2,1,2, troll ställer till med hiskligheter när de blir arga.

HEEJSAN ALLIHOPA TJENA!
Nu ska vi kolla om det funkar här nu och inte "forbidden" kommer upp. Även om Z är lite töntigt men men, fia sa att det var coolt och jag menar: MAN VILL JU VA SOM HENNE!
Så, nu kollar vi...

RSS 2.0