16%

Ah, jag är 16% emo. Nu vet ni.

Bob Hund!

Hola!

Hola, har typ supertråkigt nu, Madde har fastnat i stan och kommer typ runt 4. Sanna har besök av sina farföräldrar och sofia är seeeg och jag orkar ändå inte gå någonstans. Jag råkade göra sönder Sannas lins men eftersom man bara har den 1 dag så gjorde det ju ingenting. Längtar till sommarlovet. Nu är det bara en halvdag med skolarbete, en halvdag med städning och skolavslutningen kvar. whiii!!!

Dango daisuki  <3 / issa  (ahahaha vad har det med hela inlägget att göra?)

Bomb this track!

HOLA! Snart sommarlov, kommer bli superduperskönt!! Ska bli kul i helgen också ;) Egen lägenhet ÄGER!! Skulle verkligen uppskatta om vi kunde ha den där picknicken. Läste precis Fokis blogg, hon har alldeles för söta saker som jag också vill ha. Eftersom jag också är en japanälskare gör hon mig galen men ändå älskar jag hennes blogg <3. Hahaha, jag gjorde japanska naglar för ett tag sen och då hade jag gjort ett hål i nageln och satt ett nagelsmycke i hålet. Sen när jag skulle gå på toa i v-by fastnade jag med smycket i min kjol och var tvungen att slita av ena kanten av nageln. Tips: Gör inte som jag, det var fint men det gjorde ont när jag slet av den.
Jag måste köpa en japansk skoluniform NYAAAA<3<3
Mata ne~ Bella

Holken (Läs: Bajamaja)

-Stackars lilla mig, fick stå i regnet och vänta medans Issa var på Holken hah!
-Men stackars mig och min kamera som faktiskt blev mest blöt av alla. (Och det finns inget som heter "medans". Det ska vara "medan".)
- Men tyst på dig, förlåt att min svenska inte är perfekt!

Den regniga idrottsdagen! Lägg märke till Issas hand på dörren.


// Alicia&Issa

RSS 2.0